Tuesday, February 20, 2007

Nyttig...

Jeg ser det er noen bloggere som har uke-tema, og i den forbindelse hiver jeg meg med på den karusellen. Jeg synes det er umåtelig nyttig( for meg) med kaffe. Jeg elsker kaffe, i alle former og varianter, og jeg elsker kopper. Det varierer en del i hvilken kopp som til enhver tid er favoritten, men akkurat nå er det denne.Veldig god å drikke av, og god å holde! Kjøpt på butikken Mint i Bergen. Jeg er av den typen som liker å ha mange forskjellige kopper, så det er stort sett bare et eksemplar av hver kopp i mitt skap!
Crocsene har blitt min gode venn, og er for meg i min jobb svært nyttig. Jeg går behagelig( og mye) i løpet av en arbeidsdag, holder meg varm, og ikke minst, jeg kan sprite de, dersom det kommer smuss på de som man helst ikke skal dra med seg fra pasient til pasient.Genialt!! I LOVE THEM!

5 comments:

Anonymous said...

Hei Cathrine!! takk for koselig kommentar!!! For å bli med på Tisdagstema er det bare å gå inn på tisdagstemas webside: http://vimsig.com/tisdagstema/

Det er nytt tema hver tirsdag og det er like spennende hver gang! Du bør nok stikke innom flere blogger og legge igjen en kommentar der, jo flere kommentarer du legger igjen jo flere besøker din side er min erfaring. Og det er koselig!!! :)

Takk for at du har linka meg - jeg tar og linker deg også - ha en fin dag og stor klem :) ps. jobber du i helsevesenet du også?? :)

Anonymous said...

Ps! kaffe og crocs er supernyttig, samme for meg! jeg kan ikke leve uten kaffe!!!

Cathrines blogg said...

koselig koselig: takk for hyggelige meldinger, jeg skal sjekke websiden du foreslo! Jeg er sykepleierstudent, men har jobbet som hjelpepleier i 12 år. Det er utrolig kjkt at min gamle drøm er i ferd med å gåi oppfyllelse. Akkurat nå er jeg i praksis, det er veldig kjekt:)

Anonymous said...

Hei Cathrine, jeg så det etterpå at du var sykepleierstudent. Jeg er utdannet helsesekretær og jobber også på sykehuset her hvor jeg bor, og stortrives. Jeg tenkte faktisk på sykepleien (rett før helsesekretær), men av en eller annen grunn så ble det helsesekretær og ja... NÅ skal jeg sette meg på skolebenken til høsten igjen og ta økonomisekretær(lønnsmedarbeider,for jeg synes regnskap er kjempespennende. Det gleder jeg meg veldig til!

Synes forresten det er kjempemoro å treffe nye folk via blogging og håper vi kan bli gode venner :)

Ha en fin fin kveld

Cathrines blogg said...

Koselig:Jeg synes det er fantastisk å gå på skole, så det må du glede deg til!!Enda bedre er det når man virkelig studerer noe man virkelig har lyst til!! Venner skal bli!!