Thursday, April 26, 2007

Hva skal man si....??

Det er noe med jenter...man er verdens beste venner, til det motsatte er bevist!! Gang på gang skjer det ( har det noe med den mnd. faktor? eller er vi bare dummere enn gutta?? eller kanskje det rett og slett har noe med at vi jenter tør å vise følelser...?) at noen blir uenig, og så PANG, er det hyling og skriking. Det er INGEN som er bedre enn andre på dette feltet, når det gjelder damer, noen verre enn andre,har vi ALLE våre dager....Hvorfor er det slik?? Med flere damer tilstede, så er det liksom ALLTID fare for tikkende bomber.... Som oftest, så er man jo igjen verdens beste venner etter at snørr og tårer er tørket bort, men hva skjer a ??
Noen som hiver seg på denne diskusjonen?? Jeg blir, til tider, utrolig sliten av dette og noen ganger kan man stå på utsiden og bare riste på hodet og tenke at: heldigvis var jeg ikke en del av det i dag... Been there, done that....
Klem til ALLE mine venner og bekjente av det feminine kjønn.........gla i dere alle!

4 comments:

Anonymous said...

Det er nok ikke noe å si, det er bare sånn vi er!!! Klem fra Koselig ...

FRUV said...

Beklager men sånn har jeg ikke hatt det tror jeg...ikke siden jeg var liten tror jeg, og da var det mest gutter jeg sloss med!
Snakkes i morgen:)

Penelene said...

Jeg har spilt i jenteband. Say no more. Selv lekte jeg alltid med gutter og fikk sjokk da jeg ble innvidd jenteuniverset. Det er rart, men jeg hadde på følelsen at hvis ikke man hadde konflikter, så skulle man skape noen. Sånn for spenningens skyld. Nå er jeg voksen og har venninner som ikke har noe behov for verken konflikter eller usunn selvhevdelse. Jeg har en teori på at gutter og menn bruker sitt selvhevdelsebehov inn mot jobb eller andre fysiske prestasjoner, mens kvinner i større grad prøver prosjekterer selvhevdelsen inn i det daglige. Jeg vet nå iallefall at slike konflikter er grusomme når de står på.

LiSbEtH said...

Jeg jobber med kun jenter, så jeg vet veldig godt hva du mener.. Trur rett og slett bare at vi er skapt slik..