Sunday, April 8, 2007

Påsken i Paris...

Søndeg morgen reiste fire gode venner til Paris. Kjersti er en av mine gode venninder, og hun hadde med seg sin 15 år gamle datter. Jeg hadde med min 15- åring, Tobias. Dette var egentlig en gave til våre tenåringer, som de fikk til jul, og bursdag...ungdommen nå til dags (!) har alt, så vi ville gi de en opplevelse.....det fikk de! Skotøy er viktig, særlig når man er på storby-ferie....her er våre fire føtter....... Her står vi under triumfbuen på Champs Elyse`Det var litt kaldt den dagen, men Tobias lånte meg sin jakke...snill gutt! Her er på toppen av Montemartre. Kirken er nydelig, Eifeltårnet...vi sto i 2.5 timer i kø, og kom oss opp til andre platå...vi kom ikke lengre den dagen! Men skal definitivt til tops en annen gang!!Her sitter vi på uterestaurant på Champs Elyse`og soler oss. Kjersti t.v, jeg t.h! Tobias og Katrine, to veldig gode venner, som har hatt mye kjekt sammen i alle år!! Veldig snille ungdommer :o)

13 comments:

[morgrethe] said...

Sukk...jeg vil også til Paris. Har aldri vært der og har ikke sagt nei takk til en kjæreste-tur dit.;o)

FRUV said...

Åhh så gøy det så ut!! jeg har bare vært i paris i to timer og da stod jeg i bilkø... MÅ dra dit på ordentlig en gang. Heldiggrisen dere!!!
Kaja

murmel. Oslo said...

Så moro med tur til Paris. Ser ut som dere har hatt det fint da. Det er jo utrolig fin jule/bursdagsgave å få. Jeg hadde blitt strålende fornøyd ihvertfall. Du får ha en fortsatt fin påske

[morgrethe] said...

Hei igjen. Jeg skrev at boka til Elstad ikke fenget... men den har tatt seg opp. Gråt masse i går ;o), og ei bok er jo ikke god før jeg gråter.He he

Anonymous said...

Åh guri så herlig!!! Påskeferietur til Paris, høres helt vidunderlig ut!! Jeg har vært der men det begynner å bli så mange år siden at jeg har nesten glemt! Husker når jeg var på språkreise så avsluttet vi i Paris. Da var vi en gjeng ungdommer som skulle til Triumfbuen og se der, på den ukjente soldats grav. Vi fant aldri noen vei over / under så vi tok hverandre i hendene og løp over!!!! Vi var gærne, trafikken i Paris er jo helt ko-ko! Gikk heldigvis bra.

Ser ut som turen deres var kjempefin! Mat og vin og alt kan jeg tenke meg, shopping også? Paris er herlig!

Anonymous said...

Så uturleg deilig med påske i Paris! Ein annan gong er eg reisefølge... Lukke til i morgon!

Anonymous said...

Det så ut som en kjempetur.

Er jeg heldig skal jeg til Paris ioktobe.

Verkstedet said...

hei.
så flott dere har hatt det. ser så deilig ut. har du shoppet vekk hele studielånet også?....jeg hadde gått amok....
GRATULERER med eksamen. så deilig. det var kjekt!!!
litt rart med til salgs skilt i gaten....snart er det fremmede der...ibeline er ganske lei!!! men hun skal visst veldig ofte til ørsta...det tar jo bare syv timer mamma...åse har avtalt med henne hvor hvu skla sove og alt...de er nå søte- klems

Anonymous said...

Er fortsatt bare litt misunnelig på denne Paristuren din ;-)
Ser iallefall fint ut,drømmer om en slik bytur for meg og Einar, eller en sydentur for hele familien på et årstid,vi får se.
Her har det dessverre ikke skjedd noe enda,men jeg håper at iløpet av noen dager er lillegutt her.

Marit

Cathrines blogg said...

mor grethe: Det er virkelig å anbefale, det er en flott by
fruv: to timer er definitivt ikke nok....du får kidnappe gubben en vakker dag!
murmel:ja det var virkelig flott, og ungdommen var virkelig fornøyd!
koselig: Ja vi lurte faktisk på å gjøre det samme, men vi feiget ut!! Hvordan kommer man over på en trygg måte egentlig? Har enda ikke helt funnet ut av det!
ullrosa:JA, det hadde vært kjempegøy...det må vi gjøre alvor av...
laura: Åååå, det høres flott ut, håper du får det til, det er helt supert der!
karoline: du må ha riktig lykke til med utdrikkingslaget, håper dere får det kjekt. God tur, og kjør forsiktig lars!!! Kos dere.
Marit: Dere må virkelig ta turen dit en dag, ellers så kan jeg anbefale BERGEN, har hørt at det skal være en fantastisk flott by...hehe! Masse lykke til, det er superspennende!!Gi en lyd da!! Stor klem

Catta said...

Hei! Så koselig blogg =) Det er koselig i Paris! Har vært i Frankrike to ganger, og bildene dine av Eiffeltårnet gir en Paris-følelse =)
Hehe... Fint navn, forresten!
-Cathrine

Anonymous said...

Sikkert kjempekjekk tur til Paris, har også vært der, flott by. Var i Eiffeltårnet, men ikke helt til topps, det var litt for nifst. Ha en kjempefin helg.

Linda Bruvik Hogstad said...

Gud så deilig med ferie!! Heldig for ungene å være med dere på tur til Paris!! Minner for livet!!!
Trimmet fikk du vel også på tur med Kjersti!!
Sikkert deilig med en avveksling fra studiene.
Hils alle fra oss i Flekkefjord