Saturday, March 31, 2007

God påske :-)

Her er et bilde av Eifelårnet , det ble veldig mørkt, men pytt...vi kan jo ta nye bilder nå :-)
Bare en liten hilsen og et lite tilbakeblikk. Denne uka har vært litt spesiell. Magen min er fremdeles ikke helt god, og det merkes på energien. Har også hatt lange dager og sene kvelder med oppgaveskriving, som heldigvis ble ferdig og levert i går. Tirsdag var vi å feiret min mor sin bursdag, med god betasuppe som hun hadde laget til alle gjestene, og deilige kaker.Mmmmm.

I går kveld var jeg og Tobias( eldstemann) på reise-møte sammen med de som vi skal reise til Paris med. Vi måtte jo planlegge litt, så får vi se hvor mye vi rekker over i løpet av fire dager. Da vi kom hjem, hoppet Tobias til sengs, med forkjølelse og feber.....jeg kastet meg over do-skåla, kastet opp som bare det.....puh, jeg kan ikke akkurat si at jeg gleder meg til tur akkurat nå...:o(

Slappe og trøtte er vi begge, ....dette kan bli litt for spennende! Jeg skulle egentlig ha vært på jobb i dag også, men det gikk ikke....

Vi reiser altså i morgen ( søndag) grytidlig om morgenen. Flyet går 07.15, så vi har mye igjen av dagen når vi kommer frem.

Ønsker alle venner, familie, kjente og ellers andre som er innom bloggen min , en riktig god påske. Referat fra turen kommer......

7 comments:

Anonymous said...

Uff og uff! Så uheldige de er. Oppkast går som oftast over etter ein dag, men feber og influensa... Håpar de kjem deko og får nyta HEILE ferien. God tur. Klem frå ullrosa

Anonymous said...

Åh guri malla, nei huff og huff!! BLI BRA!!! Tips til mat for slik en vond mage: kokt ris, ristet loff! Håper det går bra!
Hils Paris fra meg, jeg savner den! Det er mange år siden jeg var der! Notre Dame er flott! Men anbefaler dere en tur utenfor Louvre også, det er så flott der! Latinerkvarteret, Parkene, Champs Elysee (der satt jeg og drakk cafe au lait på en kafe ute og leste avis åh så digg!), Designerbutikker, bare kikke på folk... jeg vil tilbake snart igjen!

God tur, gleder meg til å høre om turen og se bilder!!!

Bonne vacation! :)

Anonymous said...

Håper turen blir flott og dere holder dere friske.

murmel. Oslo said...

Huff da, stakar dere som er syke. Håper formen er bedre til dere reiser i morgen. Dere får ha god tur ihvertfall.
Og du, takk for raskt svar på eggspørsmålet mitt:)

Metteflette said...

Tusen takk for kjempekoselig og omtenksom hilsen i bloggen min! Den ble utrolig satt pris på!Ønsker deg og dine en herlig påske! Klem fra Metteflette :-)

JULIEK said...

Å så synd det er på dere som er syk nå da dere skal reise. Håper virkelig dere har blitt bedre over natten. Ønsker dere en fin tur og god bedring. Klem fra meg : )

Trude said...

Hei igjen,håper dere har hatt en flott tur!Koselig by å besøke.Her går det unna som vanlig,hjemmepåske på meg og mine små.Dårlig vær,men har det koselig for det.Noen dagers pause fra symaskin og malekost,men skal gjøre unna litt i kveld.Nyt dagene du også,så høres vi igjen. (",)