Monday, March 26, 2007

På tide med noen ord...?

To glade jenter på tur. Her er Åse...
og Guro...
Elias...en blid gutt!

Her sitter vi til bords, nesten alle som var med...det skal noe til for å samle en sånn vill gjeng på en og samme tid....hehe.

Store deler av gårsdagen gikk med til klatring .....

og løping.....Elias i farta!!Her har han plukket nøtter ( fra morgen og til kveld!!! Han sang den sangen under store deler av turen, Klatremus sin sang fra Hakkebakkeskogen...) Ved barnehagen er det skog med masse nøtter, og her er fangsten plukket fra bakken oppi Elias-bøtten som han er så stolt av.
Elias koser seg i solveggen med vafler!
Det gikk bra på xamen ( tror jeg!). Var superheldig med spørsmålene, og tror jeg får et ok resultat, tross sykdom og elendighet i forkant!! I dag har jeg startet hospiteringsuke på øre nese hals avd . Skal være der denne uken, og så 14 uker til neste semester. Det blir spennende, men også litt skummelt...det var svært syke mennesker der, som jeg følte jeg måtte puste for. Holdt på å falle om selv jeg......hvordan skal dette gå? Blir vel vandt til dette også :o)
Jeg har hatt fri HELE helgen, og det har vært helt fantastisk. Det er sommervarme i Bergen, og det kribler i fingre og tær, etter hagearbeid, turgåing, kaffeslaberas i hagen osv....det er bare helt deilig. Søndag var vi på piknik i barnehagen til Elias. De har et fantastisk uteområde der, jeg hadde stekt vafler, laget saft og kaffe, og invitert naboene våre med på tur. En veldig kjekk formiddag i solen, ungene sprang rundt oss og alle var superfornøyde!

11 comments:

Anonymous said...

Så utruleg deilig de hadde det der... Berre tulla. Eg var der - er med på bildet - og me hadde ein fantastisk dag i sola ute på Skjold. Jentene storkosa seg saman med Elias. Og me vaksne storkosa oss. Håpar på fleire turar med deko - alltid kjekt det! Klemmeklem.

Verkstedet said...

så koselig, og neste gang blir vi med. og synes også at det ser ut som et godt bildested!!!

FRUV said...

hei CAthrine, så masse fine bilder. Jeg trenger ikke ta bilder jeg nå... :) Så bra med examen, håper alt gikk som du følte.
Sant det er deilig med vår og fint vær, jeg blir bare så lykkelig av det.
Kaja

@afjo72 said...

Hei! Så koselige bilder, ser ut som om dere hadde en fin helg. Krysser fingrene for at det gikk strålende på eksamen da!! :o)

JULIEK said...

Oj så koselig ungene har det i sola. Det er så deilig nå altså : )

Anonymous said...

Hei og takk for hyggelig kommentar på min blogg. Det er så deilig med litt varme og sol nå, ser at dere koser dere ut av bildene. Ang. spørsmål om duken, så ligger det link i teksten på innlegget til Kreolineshop, der ligger alle opplysninger. Ha en kjempefin uke, forhåpentligvis med sol og vårvarme.

murmel. Oslo said...

Åh, dere ser ut som dere hadde det fint ja. Koselig å invitere naboene med ut da. Fine bilder fikk du også.
Så fint at det gikk bra på eksamen. Det viser jo at du har vært flink å jobbe med faget hele veien da:)
Takk for oppskriften, jeg gleder meg til å prøve den ut. Det skjer nok til helgen

Sol said...

Heisann.Tilfeldighetene ville at jeg skulle dumpe nnom bloggen din i kveld ;-} Masse koselige bilder her. Flotte unger!!!
Jeg ønsker deg en fortsatt fin uke,og en god påske.

Anonymous said...

Hei,hei Cathrine!
Lenge siden sist,har vært innom her noen ganger,men har ikke lagt igjen noen kommentar da......Håper det gikk bra på eksamen,og har du er god følelse selv vil jeg tro at det gikk brukbart. :-)
Jeg venter nå fortsatt på besøk,
men regner med at du har hatt det litt hektisk i det siste,det har i grunn vært slik her òg,med jobbing og sykdom,men nå ser det ut som at ting begynner å normalisere seg.
Nå er det faktisk vår og strålende vêr her på Lesja òg.
Forresten er det 14 dager til termin,JEG GLEDER MEG!

KLEM MARIT

Cathrines blogg said...

Ullrosa: Klart denne suksessen må gjentaes :o)
Karoline: JA, bli med bli med....neste gang :o)
fruv:DU trenger helt klart å ta bilder, håper vi får det til etter påske.
redrobin: Ja håper veldig på det, men man vet aldri....
julie k: Ja det er herlig, og vi hadde en strålende dag!
kreoline:Skal sjekke linken! Takk for koselig melding!
murmel: Ja du må prøve....bruk masse hvitløk om du liker det...det gjør susen!!!
Marit:Så koselig å høre fra deg! Det er hektisk her, med skole, arbeid, familie osv. Grunnen til at jeg ikke kom, var fordi jeg ikke fikk fri fra praksis. Orker ikke å ta den igjen senere. ÅÅÅ så spennende, lykke til med fødsel, og gi et ord når det er overstått!!! Klem

Anonymous said...

Å så koselig dere hadde det på tur!! herlige unger på tur, han ser ut som en riktig skøyer Elias ja :)
er det ikke deilig med vår og sol? frydefullt!

ha en fin kveld!