Sunday, March 4, 2007

Tur på landet...

I dag har vi vært på middagsbesøk hos min pappa og hans kone Marit. Søsteren min og hennes mann var der også, og vi har hatt det veldig koselig. God mat, hyggelig prat, og deilig å komme til duk og dekket bord.....
Som dere ser på bildet her, er dette navnet på gården, det er et gammelt gårdsbruk, hvor min farfar vokste opp. Jeg har ikke selv vokst opp her, men har tilbrakt mange helger og påskeferier nettop her. Nå bor altså pappa her, og det er et herlig sted, skikkelig på landet, stille og fredelig, man får virkelig roen av å være her.
Ute på veien er det et hjemmesnekret skilt ,som viser vei...

Her bor min far og hans fru...dette er egentlig min farfars barndomshjem, som pappa og Marit har resteurert. Her er det jo da vinter, men om sommeren er det masse blomster, grønn fin plen, veldig koselig.


Fuglene i "Børdalen" har selvsagt sitt eget lille krypinn...En fornøyd ung gutt....
Her er det kos med middagsbordet. I dag hadde besteforeldre slått til med ungdomsmat, som de kallte det....taco, ikke verst på en søndag....ungene ble i alle fall overlykkelig:-)

Høy stemning i sofakroken...


4 comments:

Anonymous said...

Det huset så virkelig koselig ut.

Anonymous said...

Så koselig dere hadde det på besøk! Ingenting er som det :) Fint hus din far og hans kone bor i også. Sjarmerende med eldre hus som blir pusset opp :) Jeg drømmer om et sånt jeg også... stort hus, med store rom og mørke gulv, lyse vegger, masse lys .. å ja...

Ha en fin dag :)

@afjo72 said...

Hei! Så trivelig det ser ut på landet - til og med fuglene har sitt eget hus gitt. :o)
Kjekt med sånne besteforeldre som har skjønt at ungdommen liker taco forresten!

Anonymous said...

Laura: huset ER koselig...."smile"
Koselig:Jeg drømmer jeg også.... men kanskje drømmen blir virkelig en vakker dag...?
Redrobin: Fuglehuset er fint det...og taco er digg ifølge ungdommen( inkludert meg selv tihi)