Saturday, March 10, 2007

God helg til alle......

Jeg har jobbe-helg denne helga, og ellers går det i oppgaveskriving....igjen! Det nærmer seg eksamen også, så det er mye å ta fatt på. Har heldigvis fått gått på laaaang tur i dag, med det mener jeg 1,5 timers gå tur. Det er veldig deilig å få luftet vettet litt.....Har det litt travelt for tiden, og har ikke fått tid til verken håndarbeid, om-møblering eller shopping....kanskje like greit:-)MEN..jeg kommer sterkt tilbake.

Helgas blomster som mannen har ordna....litt indirekte denne gang. Han er sykemeldt for tiden, og denne buketten kom på døra, fra alle hans kolegaer. Veldig hyggelig:o)

8 comments:

Anonymous said...

Heldig du som har ein mann som ordnar med tulipanar :-)
Me har tulipanar her i huset også. Dei er lyserosa, for anledningen.
Klem frå ullrosemor

FRUV said...

Kjempegod helg til deg! FLinke deg som går så masse på tur, jeg får rett og slett ikke tid for tiden:(
Får ta det hardt igjen når det blir lysere ute!
KAJA

Anonymous said...

Så koselig av kollegaene til mannen din! Det er pent gjort å sende blomster slik og en skikkelig oppmuntring! Ha en god jobbehelg, les flittig og så skal du se at eksamen går så bra så :) Misunner deg ikke for å være helt ærlig, det er ganske slitsomt å ha det foran seg...

kos deg og god helg, klem ! :)

JULIEK said...

Åja du har det travelt for tiden. Oppgavskriving og eksamener. Er glad jeg er ferdig med det må jeg faktisk innrømme, selv om jeg alltid har likt å studere : )

murmel. Oslo said...

Heisann. Ser du har mye og gjøre om dagen. Imponerende med 1.5 timers tur altså. Bra jobba.
Så flott at kollegaene til mannen din har sendt blomster da. Hyggelig å bli husket på når man er syk. Du får stå på videre:)

FRUV said...

jeg har svart deg på min blogg...
KAJA

Verkstedet said...

så nydelig blomster dere har fått!! håper du har hatt en fin hleg, jeg har slappet av, shoppet og kost meg masse på Kalfaret. ha en fin uke, kanskje vi sees? klem fra karoline

Anonymous said...

Vilken underbar bukett!
Tulpaner är så vackra...man blir glad av dem!