Sunday, January 6, 2008

NYTT ÅR NYE MULIGHETER

Siden det nå er et nytt år, så tenkte jeg det var på sin plass å begynne så smått med litt blogging igjen. Jeg vet ikke helt hva jeg skal bruke bloggen til, men den får bli til litt etterhvert.
Jeg vil begynne med å ønske alle mine kjente og kjære et godt nytt år. Håper alle har hatt en fin jule og nyttårsfeiring, og at det nye året så langt har bidratt med gode opplevelser.
Siden jeg er student har jeg nå hatt en jul med mye jobbing og lite fri. (Studielånet dekker liksom ikke alt som trengs av penger til en storfamilie, og da er det gret å jobbe i ferier, spesielt når men får så godt betalt . Alle helligdagene kommer godt med lønnsmessig fremover mot våren!)
Og når vi nå snakker om lønn, så har vi store planer for denne våren. Mer detaljert/konkret har jeg ikke tenkt å være akkurat nå, men noen stikkord vil være reiser, underholdning og opplevelser. Vi har også en minstemann som er i sitt siste barnehageår. Skolegutt til høsten, og dermed noen nye prosjekter i den forbindelse.....

2 comments:

Virre said...

Så koselig å se at du er tilbake igjen! Blir spennende å følge med nye prosjekter utover våren :) Godt Nyttår! klem fra Virre

Verkstedet said...

halloooo, hvor blir oppdateringene av????? vil se disse nye ideene. fått brevet om svømming- fy så dyrt det var blitt!!