Sunday, December 14, 2008

Og enda en utfordring.....

Denne fikk jeg av Nusse !

1: I 1988 vant jeg Norway cup sammen med jentelaget til Ådnamarka. Året etter ble vi slått sammen med Bjørnar, og nå heter altså laget Arna-Bjørnar, som for øvrig er med i eliteserien i fotball for damer!!!

2: Jeg HATER husarbeid! Jeg tar meg heller en kaffekos og ser på rotet jeg.....

3: Når jeg kjører bil, MÅ jeg ligge 10 km over fartsgrensen! Jeg er veldig utålmodig!

4: Jeg jobber best under press! Det gjelder eksamenslesing, leser ikke til eksamen før jeg MÅ, dvs at de siste dagene leser jeg dag og natt. Husarbeidet blir ikke tatt før jeg MÅ, dvs noen timer før jeg vet at det kommer gjester. Julegavene blir kjøpt etter at desemberlønna har kommet inn på konto, men det er jo ganske fort gjort bare man vet hva men skal kjøpe :o)

5: Jeg elsker kjøkkenet mitt og hater stuen! Kjøkkenet er hjemmekoselig, men stuen er upersonlig...når studietiden er over skal stuen få en stoooor oppgradering! Har planene i orden men ikke tid eller penger!

6: Jeg elsker gå på ski, det er virkelig vitamininnsprøytning for meg! Hittil i år har det bare blitt en skitur, men det skal bli mange mange fler! Jeg har skiløype ca en 15 min kjøretur fra huset mitt, og det er deilig! ( TOTLANDSFJELLET)

7: Jeg har båtskrekk! Jeg er så redd for å havne på sjøen ( ja jeg kan svømme og ja jeg bruker redningsvest, men er drita redd for det....)

Dette var mitt lille bidrag, og jeg sender utfordringen videre til alle som føler seg truffet... :o)
Ønsker alle en riktig fin uke ;o)

3 comments:

Turid said...

Se der ja, nå fikk jeg vite mye nytt om deg!
Jeg bare sier det, jeg vil ikke kjøre med deg. For jeg liker IKKE fart. Hihi..
Men båtskrekk det har jeg også, så baten vår blir nesten ikke brukt. SKAL bli flinkere neste år...har jeg bestemt.

Takker for kommentar. Må innrømme at hvis jeg kan få grovt brød med julepålegg, så kan gjestene mine få spise ALLE julekakene mine.

Ønsker deg en fin uke:)

Anka said...

Artig! He he, kult å lese om andre. Vel kos deg med kaffekoppen og ikke tenk på rotet:-)

NUSSE said...

Jeg synes stuen din er kjempekoselig og stilfull jeg! Og så har du så mye flott på veggene..keramikk og bilder som jeg og vil ha :-)Du har nok over gjennomsnittlig fin stue Cathrine, men du skal jo synes det selv også. Så du har nærmest vært på landslaget du altså? Imponert! Vi får ta en runde på banen utenfor dere en dag, jeg er et lett bytte hvis du vil briljere med gamle kunster ;-) Og vet du; jeg er visst litt av en fartsbølle selv. Ligger ca. 10 km over jeg også. Thomas spør alltid "hva er fartsgrensen her da?"...jeg blir like overrasket hver gang.

Håper du ellers har det bra. Skal prøve å gjøre alvor av å svinge opp til dere en dag snart! Jeg er jo fanget i borgen på landet uten sertifikat! Aaarrrggh! Gleder meg, gleder meg. Soon my precious...soon!

Giga-klem