Friday, December 5, 2008

Utfordring!


Nå er det lenge siden jeg har blogget, litt av grunnen er at jeg har hatt det fryktelig travelt, en annen grunn er at jeg ikke helt har visst hva jeg skulle blogge om.....
I går tittet jeg innom hos tofo som for øvrig har en meget personlig og hjertevarm blogg. Jeg tar herved utfordringen hennes på alvor, og dermed er jeg i gang igjen!!!

Kva slags mat et du ofte?

Hos oss blir det ofte en nokså gjentagende meny, uke for uke. Menyen består ofte med en dag fisk, en dag pasta, en dag pizza( disse tre er nokså fast hver uke), og de andre dagene varierer vi litt.

Når du er på besøk er du den personen som sit i ro, eller hjelper du til med å rydde av bordet?
Det kommer jo selvsagt helt an på hvor jeg er gjest. Er jeg hos kjente og kjære hjelper jeg selvsagt til Da er det så hyggelig å kunne småprate på kjøkkenet også! I noen selskap kan jeg også være den som sitter, men da er jeg gjerne ikke like trygg i situasjonen. Stort sett hjelper jeg til med glede :o)

Kvar sit du når du bloggar?
Akkurat nå sitter jeg i en godstol ( en godt nedslitt en) i stuen med macen på fanget. Jeg sitter egentlig aldri en fast plass, jeg må jo også innrømme at jeg faktisk også har blogget på jobb (les nattevakt)

Kjøper du ofte skrapelodd?

En god venn av meg hadde bursdag i går, og jeg skulle egentlig ikke besøke ham i går. Da jeg var på vei til nattevakt ombestemte jeg meg, og styrtet innom den lokale RIMI butikk for å kjøpe en sjokolade og et skrapelodd bare for å kunne stikke innom med noe på veien! Han ble veldig glad, men han vet jo ikke at jeg selvsagt har en annen gave på lur til selve feiringen! Det er ikke så ofte jeg kjøper skrapelodd, men jeg har faktisk gitt det kombinert med en sjokolade eller blomst til naboer som en liten julehilsen. En jul vant faktisk den ene 250 kr, og da er det jo litt gøy!

Kva land eller stad har vore din beste ferie?
Det blir veldig lett å si at turen til Costa Rica i fjor påske er den mest minnerike ferien, men når jeg tenker meg om så er påskefeiring på hytte i fjellet vel så minnerik! Jeg er veldig glad i å reise, Paris er et av mine favoritt-reisemål, og i Barcelona har jeg vært en gang men har et sterkt ønske om å reise tilbake. Det er vanskelig å velge ut en favoritt, men interrailturen jeg hadde tidlig på 90-tallet sitter også som spikret!!

Kva tv kanal ser du mest på?
I perioder ser jeg veldig lite på tv, men det blir vel mest de norske nrk, tv2, tv3 og tv Norge.

Kva vin er din favoritt?
Både hvit og rød Chablis er vel favorittene!!

Nå ønsker jeg å utfordre Meybime, Hjemme hos Nusse og Julie-K

Ha en strålende dag :o)

3 comments:

Turid said...

Så kjekt at du fikk en ide til et blogginlegg!
Du har jo blogget en stund, så da går man vel litt tom iblandt!
Tusen takk for de fine ordene om bloggen min!
Ønsker deg en koselig helg!
Klem :)

NUSSE said...

Utfordring til deg på bloggen min :-)

Anonymous said...

Så kjekt å høre livstegn fra deg.

Klem marie