Sunday, October 4, 2009

Søndagslivet

Det er helg. Ute hyler vinden og regnet slår mot vinduene. Det er fyr på peisen, kaffe i koppen og en god bok nytes. Det lilla skjerfet er ferdigstrikket. Nå mangler bare heklekanten. Den tar jeg i kveld framfor TV. I kveld blir det rester av lørdagsgodter ( ost og kjeks-uten vin..) og leigefilm-
" Menn som hater kvinner".
For å få til denne type ro i heimen skal sant sies....
Litt tidligere på dagen; to hylende unger ( sure og grinete) som ikke vil ut. Vi kler oss alle sammen- både voksne og barn, for frisk luft MÅ man ha selv også på en søndag. Ut på tur, aldri sur..??
Vel vi kom ikke lenger enn utenfor huset. Vi fant frem høytrykkspyler, renset platting og hagemøbler for å stable bort for vinteren. Grønsken på skiferhellene ble tryllet vekk takket være, på dette tidspunkt, en meget fornøyd 7 åring med en høytrykkspyler....12 åringen treffer sin venninde og vi har ikke sett henne siden....skal ettelyses før middag...
Vel inne igjen, våte som noen kråker, senker roen seg atter en gang. Middagen står på kok, i dag serveres raspeballer, griseknok, vossakorv og bacon sammen med kålrotstappe selvsagt!
Ikke så verst med en ruskete søndag ;o)

4 comments:

MeyBiMe said...

Hallaisen Catrine :-)
Her øves det i tide og utide :-/
Ikke noe fasitsvar på det nei :-/
Men han øver litt hver dag.
Så flott skjerfet ditt ble!!!!
Så deilig ut i disse sure-vær-tider!
Hva er det på det første bildet??????
Det så skikklig flott ut!!!!!
Er det en kaffikopp????
Ha en deilig høst-søndagskveld!!!!
Her er det nettopp inntatt søndagsmiddag, og til kvelds har jeg tenkt å ta for meg en slags bakst....aner ikke ennå hva det blir...men noe finner jeg vel på :-)
KLEM fra meg :-)

Turid said...

Godt jobbet!
Høres ut som dere har hatt en koselig kveld etter en effektiv dag!

Og middagen..sier bare nam nam;-)

NUSSE said...

Glad i deg!

:-)

MOXY said...

Så fin den blev. Härlig färg