Sunday, September 20, 2009

STRIKKEDILLA!

For tiden har vi det ganske så stille og rolig på jobb. Jeg jobber natt, og mye av tiden ( nå for tiden) går til strikking. Jeg har strikket noen trekantsjal, noe som er enkelt og greit nattarbeid...
Men,......Jeg har fått enn utfordring
En studievenninde av meg skal ha barn nr 2. I den forbindelse har hun lurt meg til å strikke denne fine jakken og buksen! Jeg er en smule gal som har kastet meg på et slikt prosjekt, men man trenger da utfordringer???Jeg strikker og strikker. Bildene er dårlig, tatt i VELDIG dårlig lys på nattevakt! Teksten er nok også i enkleste slaget....klokken er nå 05.10 og hodet er ikke like kvikt som andre tider av døgnet.....en liten oppdatering ble det dog..........
8 comments:

Anka said...

Hmm... en ting jeg ikke har klart å få dilla på så er det strikking. Men jeg vil så gjerne!!! Så fine "plagg" du har strikket. Håper din avhengihet smitter over på meg;) Ønsker deg en god start på uka.

Turid said...

Nydelig babysett!
Tipper du kommer i mål!
Du er tøff som går i gang, men med ditt pågangsmot går det nok fint. Man kan jo få litt hjelp underveis om man trenger;-)
Lykke til!

Fint med rolige nattevakter, særlig når man har strikketøyet med ;-)

NUSSE said...

Så flink du er!!! Elise blir nok kjempeglad for settet (jeg går ut ifra det er henne du mener.)

Gigaklem fra meg
XXX

Stoltzen2012 said...

Hei Cathrine. må jo bare si tusen takk for alle de rørende ordene. Vet ikke om jeg er så fantastisk som du tror..hehe.. Jeg tror faktisk ikke det.. I tillegg så tror jeg at de fleste ville reagert sånn som jeg gjorde.. ihvërtfallnår man har barn. Det hjelper ofte å få skrevet historien sin, så får man det ut.. Det burde du også gjøre hvis du føler for det.. Ha en strålende dag! -Linda :)

Marit said...

Du er jo en racer med strikkepinnene for tiden. Heldige den som får slike gode ting å ha på seg.
*klem*

Tara said...

du er så flink...og den lillafargen er bare lekker:)))

ha en super dag...klem tara

MOXY said...

Fina saker du gör, kul att du kommit igång med att sticka. Och tack för den fina kommentaren,. Saknar er där i Bergen :-)

MOXY said...
This comment has been removed by the author.