Friday, August 14, 2009

Ikeatur istedet for Lesjatur !


Jeg ble syk! Skulle egentlig reise til Lesja og ha noen siste feriedager sammen med barna før skolen starter igjen. Den veien skulle det dessverre ikke gå denne gang. Derfor ble det Ikea-tur istedet. Med form som føltes som at kroppen var 200 kg, svimmel som om jeg skulle ha vært i berg og dal- bane en hel dag og vekselsvis frysepinn og svett tok jeg Ikea for meg! Eldstemann trengte nytt klesskap og en sofa, Pernille trengte en kommode og det gjorde jammen vi også. Etterpå har jeg omtrent lagt på sofaen for å prøve å bli frisk igjen. Ørjan og Tobias har skrudd i to dager, og resultatet ble superfint!!
Formen er fremdeles ikke 100%, så i dag blir det bilder fra Ikea. Håper at jeg i morgen kan ta bilder av hvordan de ny innkjøpte møblene ble plassert...eller, jeg LOVER!
Sees i morgen da! God lørdagskeld :o)
Og når det gjelder Lesja-tur så kommer jeg om en tre ukers tid!!! Langhelg :o)
10 comments:

murmel. Oslo said...

Oi så mye fint da. Gleder meg til å se hvordan det ble på rommene. Høres ikke ut som du var i særlig Ikea form altså. Godt gjort at du orket det i den formen. Du må ha god bedring.

Stoltzen2012 said...

De har mye kult på Ikea for tiden.. Har vært der et par ganger i det siste, og kommer ALLTID hjem med mer enn jeg hadde planlagt.. Ha en fin søndag i Bergens-regnet! :o)

Tante Mimmi said...

uff,då! Sjuke..!
...om det skulle være ein liten grisesjukdom så er du jo ferdig med det! Eg har trua på å ligge først i rekka! Mange får det jo likevel... Trøyst deg med at du snart er frisk att! Og med flinke skru folk i hus er det jo alltid noko å gleda seg til!:)

linn kr/sykepleier said...

Kjekt med flere sykepleiere. ;)

Jeg ville mye heller dratt på IKEA enn Lesja tur. Ikke at jeg har vært på Lesja, men det er ikke mye som kommer foran IKEA iallefall. Hohohoho. Flotte møbler dere har kjøpt dere.

God bedring. :D

Tara said...

takk for koselige kommentarer:)
kikket i den nye Ikea katalogen på søndag...må nok ta en tur inn til Oslo i løpet av høsten, ja;))
heldigvis kommer Ikea til sørlandet i løpet av 2010:O) det skal bli greit...

jeg tar litt foto oppdrag, ja:) veldig gøy å holde på med, men også ganske tidkrevende...har ikke holdt på så lenge, da;)

ønsker deg en strålende uke...klem tara:)))

Turid said...

Gratulerer med alt dette nye! Flotte saker!
Håper formen er bedre nå, ellers ønsker jeg dere riktig god bedring!
Klem ;-)

JULIEK said...

Det var jo veldig sprekt av deg å få ordnet så mye når du var syk...ikke bare bare å gå på butikk da.....men Ikea kan jo til tider gjøre en friskere den : )

Prinsesse Elin said...

IKEA er jo ikke så dumt det heller da. Jeg digger ikea turene:)
Klart du får til å lage fyrstikk esker. Det er det letteste i verden. Det er bare å sette igang. Masse varme klemmer fra Elin:)

NUSSE said...

Bilder! Bilder! Bilder!

Sprell said...

takktakk:D