Sunday, August 2, 2009

Ferie på KretaVi har hatt en fantastisk tur til Kreta. Sol, varme, sjø, god mat og gode venner. Hellas er et fantastisk sted å reise i, veldig sympatiske og hyggelige mennesker! For ikke å snakke om maten! Gresk salat, tsaziki, lam, kylling, tunfisk.....får vann i munnen bare jeg tenker på det!

Temperaturen lå mellom 30-40 grader, sol hver dag, men noe vind. På stranden var det ofte store bølger. Men når sjøen var rolig var det helt vidunderlig. Jeg elsker å bade i saltvann! Det er jo sunt også......

Elias har lært seg å svømme skikkelig i sommer, vi har snorklet alle mann, det var også en helt ny opplevelse for meg, frister til gjentagelse.....skal se det blir dykker av meg!!!

Nå har vi kommet hjem igjen til regn og blest. Forkjøla har vi blitt også! Men det som er kjekt nå er at vi har så mange venner som titter innom oss. Mange som ikke bor nær oss, men som kommer på besøk i ferien sin!! Takk til de som allerede har tittet innom, og velkommen til de som er på vei! Vi elsker besøk!!!!3 comments:

Turid said...

Det høres ut som om dere har hatt en deilig ferie! Flotte bilder!
Håper det gikk fint med hun som hadde flyskrekk...
Klem ;)

MOXY said...

Fina bilder här med. Låter som ni har haft det riktig bra

Anonymous said...

ma sjekke:)