Wednesday, January 31, 2007

Sykdom....

Hallo folkens..det blir ikke noen nye bilder i dag, jeg ligger på sofaen med influensa, må samle krefter da jeg skal begynne i praksis på sykehjem neste uke. Gleder meg veldig til det, men MÅ være frisk!! Jeg får lest litt, men siden jeg er syk, så leser jeg ikke faglitteratur. Unner meg selv å lese annet.....kanskje jeg kan vise bøker jeg liker, og anbefaler, i morgen hvis formen tillater det!

6 comments:

dinahliang said...

hello,I recommend to you the best browser in history,I really loved it,I hope you may want to download and try. thank you.

Anonymous said...

Hei kaano mi! Fin blog!
Helsing Ørjan

Anonymous said...

Hei,hei Cathrine!

Så artig å følge med deg i bloggen,
mange fine bilder.
Så trivelig med Elisabeth som har gifta seg.

Her på garden er alt berre bra,
vi har snø og ungane stor kosar seg.
God bedring til deg,og lykke til i praksis.
Når Blir det Lesjatur?

Klem Marit

Anonymous said...

så fint å høre fra deg...jeg kommer i februar en gang, vet ikke helt når, men en langhelg, fra fredag til mandag.vi sees da..klem

Anonymous said...

hei.
god bedring.
jeg følger med på deg.....her inne
skal snart lage meg en selv, men pc gikk i gulvet, og er på reparasjon, og jeg har akkurat fått meg vår gamle stasjonære installert og heldigvis fått en flatskjerm til den fra pappa, så tar den ikke sååå stor plass, men stor nok... ibeline spiller linus spill på den halve dagen, hektet i en alder av 4 år..... håper du kommer deg raskt, du kan kose deg med min mann på formiddagene.... nå er benken ferdig,, bli frisk og kom og ta en titt, huset er rent og masse ferske blomster :-) velkommen, klem

JULIEK said...

Åja hadde vært kjempekos om du viste liste over bøker du liker.
Ser du har fått forandret kommentarene nå. Kjempebra det gir deg mulighet til å få flere kommentarer. Den du hadde før begrenset det veldig. Ser at du har fått reklame også på den øverste kommentaren. Det forekommer iblant, blir det et problem kan du sette på kode på bloggen, det hjelper. Jeg har ikke det nå og synes ikke jeg plages av reklamen, jeg sletter den bare. Håper du forstår alt , er ikke så flink å forklare. Bare spørr om du lurer på noe : )