Saturday, January 15, 2011

Kom i form


Her er min kjære og jeg foreviget på fjellet i høstferien. Det er ikke så ofte vi blir foreviget, stort sett er det barn, hund, natur eller bloggting som blir foreviget.
Apropos fjelltur. Det skal det bli mye av i 2011. Nå er det skisesong! Jeg elsker ski. Både bortover og nedover.
I vinterferien skal vi her, og i slutten av mars blir det Sjusjøen. Ellers blir det skiløyper i nærområdet som Gullbotn og Totland. Når jeg skal på bortoverski har jeg planer om å ta Morris med, det blir nytt for ham. Blir spennende, jeg gleder meg!!!


Jeg har lenge hatt et medlemsskap hos Sprek og blid. Omtrent like lenge har dette vært et støttemedlemsskap. Dette skal det bli en slutt på!
Nå melder jeg meg ut. Selv om jeg er medlem i et treningssenter, og ikke bruker det, betyr det ikke at jeg ikke trener, Tvert imot. Jeg har blitt flink til å trene på egenhånd.
Jeg går jo selvsagt tur med min kjære Morris.
Jeg jogger når føret tillater det.....skal kjøpe brodder til joggeskoene slik at føret ikke er en unnskyldning.
Jeg sykler, også når føret tillater det, her er jeg en vinterpyse. Jeg sykler IKKE på snø og is! ( ja jeg vet det finnes vinterdekk til sykkel, med pigger, men jeg tør bare ikke det!)
Jeg har til og med manualer liggende.....
Nå trenger jeg bare litt inspirasjon til styrkeøvelser. Jeg har da i helgen kjøpt dette bladet og dette. Til inspirasjon.

Nå gjenstår det bare å se hvor dette nye livet mitt, UTEN støttemedlemsskap, skal føre meg.....

2 comments:

Anonymous said...

Takk for interessant informasjon

Anonymous said...

http://soundcloud.com/user617591907/premium-rush-movie-2012 - Premium Rush Movie Bits, Premium Rush Movie Download For PC, Premium Rush Full Movie Download wniwiv,