Monday, April 14, 2008

Snart 6 år :o)

Her er en stolt snart seksåring som planlegger bursdagsselskap. I den forbindelse må man øve på å blåse ballonger! Overraskelsen blir stor hos både mor og sønn da det viser seg at han faktrisk klarer det!
Bildene ble tatt litt i hurten og sturten, så de er ablolutt ikke av beste kvalitet. Jeg må også øve litt på å stille opp bilder litt penere, men det får husbonden hjelpe til med en dag han har tid og lyst.... :o)
Ha en strålende dag!!

22 comments:

Fine Little Day said...

Vilka glada bilder :)

Petunia said...

Han hadde virkelig teken:) Når er den store dagen?? Er ønskelisten lang? ;)
Når det gjelder Fanabunad, så har de nok best kunnskap hos Husfliden eller kanskje eller muligens Fana husflidslag kan hjelpe. Bunaden jeg har valgt, har jeg aldri sett før en tidligere nabo og mor til en venninne hadde den på seg på 17. mai for mange år siden... Historien bak denne varianten husker jeg ikke, men nå som jeg snart eier en slik selv, så tror jeg at jeg skal spørre henne igjen.
Hvis det ikke er alt for lenge til kan jeg videreformidle kontakt til damen som har sydd min variant, men hun er en godt voksen dame og vet ikke hvor lenge hun ønsker å holde på med bunadsmontering.
Jeg har aldri sett på meg selv som noe bunadsmenneske, men da jeg så denne bunaden for førte gang for ca 8 år siden, visste jeg at dette var min bunad. Nå er vi 6 kvinner med tilknyning til samme sted bærer denne bunaden. Jeg har ikke sett de på noen andre:)Lykke til med bursdagen:)

Cathrines blogg said...

Svar til Petunia:
Ønskelisten inneholder igrunnen veldig mye forskjellig,men han har akkurat begynt på fotballtrening, så fotballsko, leggskinn og ekte fotball står høyt på listen ;)
Takk for tips til bunad, gleder meg til å se det ferdige resultatet.
For vår del er det nok enda en stund til vi kan begynne å sy, det blir til Pernilles konfirmasjon, som enda er 4 år frem i tid. Men jeg synes din versjon var veldig fin!! Hadde vært kjekt å funnet ut historien dens.

Emmeline said...

Heisann...Ser at bursdagen er under kontroll. Ja Indiska har fått butikk i Åsane på Åsane senter så riktig god tur utover der:)

Bo med Lena said...

Så herlige bilder! Så morsomt med sånne "i farta" bilder.

Jeg har også ei her som akkurat har blitt 6 år og det er stoort!! Lykke til med bursdagsforberedelser:)

Verkstedet said...

utrolig flotte bilder av 6 åringen, snart...hva ønsker han seg??

borghild said...

Så bra av en seksåring å blåse opp ballonger! Og den genseren han har på seg er bare helt konge! Det er Katvig sin, sant? Jeg prøvde å få tak i den i fjor, lette i både butikker og på nett, men den var bare ikke å oppdrive, så jeg må bare spørre deg, har du kjøpt den nå nylig, og i tilfelle hvor?:-) Klem B:-)

Frk.Badegakk said...

Koselige bilder!

PiF står for pay it forward, som er en slags along jeg er med på. Man melder seg på hos en blogger og får en gave av denne bloggeren, - samtidig lover man å sende ut tre hjemmelagede gaver selv til andre bloggere som melder seg på på din blogg=)

Mulig det var litt kronglete forklart, men jeg stod nettopp opp og har ikke fått i meg frokosten enda;)

Deilig onsdag til deg!=D

Anonymous said...

Seksåringer er fantastiske. Alt de mestrer og hvilken glede de viser. Så flink som kan blåse ballong

Også måtte jeg fnise av mensen-historien. Gullkorn.

siripirisiri said...

Hehe SÅ søt da!
Og så kul genser!
Ha en fin bursdag da når dagen kommer:)

Siri:)

Ann Helen said...

Så herlige bilder:)Jeg har også en seksåring! Herlig alder, en liten "pre-tenåring" med meningers mot;)
Jeg er spl student, men fikk hospitere på føden i går. Er egentlig i praksis på nyfødt intensiv. Er du innen "bransjen" du også?

Brocante said...

Så morsomme bilder. Jeg ble så fasinert av feriebildene dine jeg. DET må være et fantastisk minne for livet. Skal kose meg videre med bildene dine- ha en fin dag og lykke til med barneselskapet

Huset på toppen said...

Vel overstått bursdagsfeirng med 6 åringen! Herlig alder og snart skolegutt :-)

Fine bilder fra ferien,koselig med minner!

Ha en fin onsdagskveld!!

borghild said...

Ja, det var det jeg også fikk høre, da jeg prøvde å få tak i den genseren. Mønsteret 'mini apples' skulle ut, og nå skulle de bare ha med det store eple-mønsteret... Kan ikke skjønne det, det minste var jo det fineste! Men men, da får jeg la det fare, og prøve å finne en ny favoritt:-) Klem B:-)

Silkeline said...

Herlige bilder av bursdagsbarnet:) Han så da svært så glad å fornøyd ut, og det har han jo all grunn til når han snart fyller år.

Takk for hilsen, og hyggelige ord inne hos meg:):)Du spør hvor lang tid jeg brukte på kåpa.....vet du, det gikk ganske kjapt faktisk....det er jo bare staver og rett fram, så den var grei å hekle på foran TVen. Tror jeg brukte en drøy uke.

Hyggelig å "hilse" på deg, vi tittes...:)
Ha fortsatt en fin uke.

A home far away said...

Jätefina bilder av en stolt 6-åring:-)

Ha de
Gunilla

Anonymous said...

See Please Here

Garden Angel said...

Sååå flink!
Det er alltid gøy å mestre nye ting, både for liten og stor:)
Takk for koselig besøk på bloggen min;)
Ha en fortsatt fin dag!

Solveig said...

hihi! Herlig gutt, herlige bilder og en superkul genser:)

Grattis på forkudd, håper dagen blir like morsom som det ser ut som planleggingen er!

Solveig said...

Ps:
Jeg har lagt deg til norskeinteriorblogger.blogspot.com
takk for at du blir med!

Jeg har allerede oppdaget nye blogger, så dette blir bra!

Oppfordrer alle som er på listen til å linke siden:)

Steinbokkjen ;o) said...

Åååå så hærle bilde ;o)
Kjekt å kikka i bloggen din! Ha ei super helg!

Cathrine said...

Flotte bilder,flinkere enn meg å blåse opp ballonger han.Føler som jeg holder på å sprenges jeg,hihi..Lykke til med burdagen.. Klem