Thursday, April 3, 2008

Tidenes ferie del 2


Øgler fantes i alle størrelser, fra små som en pekefinger, til større enn denne. De små fant vi ofte inne i huset, da de kom seg inn gjennom sprekker. De store holdt seg ute, men gikk på vegger og tak og slo med halen sin...veldig bråkete.....


Et stk gresshoppe!!


En av bungalowene hadde utekjøkken og utebad. Det var faktisk veldig fint, men ikke så sjarmerende når det plutselig lå en skorpion i vasken! Den var ikke så stor, men det var ingen som hadde så lyst til å ta den bort heller.....Brøleapene hang i trærne rett over basenget vårt, og ellers rundt omkring oss.De hørtes ut som løver når de brølte!! De var ikke tamme, men ganske sky. De holdt seg på trygg avstand, og kastet apebæsj på oss dersom vi ble for nærgående.......


Vi var på stranden hver dag til solnedgang. Solen gikk ned ca kl1730, og kl 1745 var det bekmørkt!!

6 comments:

Anonymous said...

See please here

Anonymous said...

SECURITY CENTER: Look Please Here

Tingeltangel said...

Tack för din kommentar på min blogg... Vilken fantastisk resa ni har gjort. Otroligt vackra och spännande bilder. Det ser verkligen ut som en drömresa.

BO said...

Hei!
Takk for kjekk kommentar!
Du kan følge med kor mange besøkande du har, med t.d å registrera deg på Susnet.se "Statistik för din hemsida". Ved å gjera det (det står korleis du gjer det, inne på Susnet), så ser du kven dei besøkande er, kor mange unike treff du får kvar dag, kor mange treff kvar dag, kor mange som er innom i løpet av ei veka osv. Det er litt kjekt!
Ha ein kjekke kveld!

Tussaluso said...

For ein fantastisk opplevelse dåke har hatt. Ser ut som ein virkelig flott tur. Fekk litt frysninger av tanke på skorpion i vasken. Korleis kom dåke ein slik tur?

Fine Little Day said...

What a bunch of animals. The sunset looks lovely.