Friday, November 5, 2010

TannlegeHar vært hos tannlegen i dag.
Min tannlege er faktisk verdens snilleste! Han snakker om hverdagslige saker som får meg til glemme hvor jeg faktisk er. Han spiller ok musikk i bakgrunnen, han gir meg bedøvelseskrem før bedøvelsen, lip-balm til leppene så ikke de skal sprekke, vel akkurat som de fleste andre tannleger er rundt i det ganske land...

Når sant skal sies, så er jeg ikke særlig redd tannlegen og borret hans. Det jeg er redd for er selve tanken på å faktisk ha hull. At tannlegen faktisk kan se at det står dårlig til med min personlige hygiene. F.eks når tannlegen spør det obligatoriske spørsmålet om tanntråd, hvor jeg nikker bekreftende ( det er jo umulig å svare med spyttsuger, tannpirkere, tamponger og gud vet hva jeg har i munnen...), at jo; jeg bruker tanntråd! Alltid!

Alltid, utenom de kveldene jeg sovner på sofaen eller når barna har lekt slynge eller hangman med tanntråden( badet hjemme hos oss er ofte invadert med legomenn innhyllet eller omslynget i tanntråd, som kan være brannslange, fiskesnøre, rappeleringssnor, osv,osv), eller når jeg er så trøtt at det viktigste faktisk er å pusse tennene uten tanntråd, men Alltid dagen før tannlegetimen!!


Vel, med eller uten tanntråd, så var forholdene bra i mitt tannstell. Null hull! Denne gang......Da ønsker jeg riktig GOD HELG til alle som er innom, med eller uten tannlegeskrekk ;o)

7 comments:

Hlin said...

Så kjekt at du blogger igjen!! Ha en riktig god helg!! Masse sol klemmer fra Barcelona

Turid said...

Hihi..Tror jeg bytter til din tannlege! Høres kjekk og grei ut!

Jeg har også vært hos tannlegen i dag...så nå har jeg en tann mindre:( Den kunne ikke reddes. Like greit. En tann mindre å pusse og å borre i:) Og med min tannlegeskrekk passer det supert:)

Klem til deg, og ønsker dere en riktig god helg:)

Mammadamen said...

Hei,

jeg er en av dem med tannlegeskrekk, og din tannlege høres fantastisk ut. Jeg har aldri fått lip balm og bedøvelseskrem!

Takk for hyggelig kommentar, forresten! Og for en morsom utfordring du kommer med! Jeg er med! Men dette må jeg tenke litt på først:-) Kommer snart tilbake! Gi meg forøvrig gjerne noen hint - jeg kan vel stille de samme spørsmålene som deg;) Hva leser du nå? Og er du altlesende?

Ønsker deg en fin kveld!

klem:-)

Mammadamen said...

Tre bøker til deg, Cathrine: http://www.mammadamen.com/2010/11/22/tre-b%C3%B8ker-jeg-vil-anbefale/

re:signert said...

Takk for hyggelig hilsen. Artig blogg du har. God første advent!!! Signe

Ingrid_blafre said...

Hei og hopp! Fant ingen kontaktepostadresse hos deg, men så hilsenen din på bloggen min. Du må ta kontakt med oss på post@blafre.com - det høres ut som at det har gått ALT for lang tid med leveringen. Det vanlige er få dager. Dette må vi finne utav :-) Tusen takk for hyggelig hilsen!

Unknown said...

Nice to be visiting your blog once more, it has been months for me. Well this article that ive been waited for therefore long. i want this article to finish my assignment within the faculty, and it has same topic together with your article. Thanks, nice share. Tannlegevakt Oslo