Tuesday, June 3, 2008

Nybakt brød!

Nybakt brød med brunost og/eller syltetøy er noe av det beste som finnes. Jeg har en egen brødbakebok, som blir brukt flittig i perioder. I går ble jeg inspirert av min kjære nabo, (les:Karoline!) som har vært fryktelig aktiv og flink husmor den siste tiden! Denne boken har mange veldig gode oppskrifter, og jeg har prøvd mange. Jeg har egentlig ikke kommet til en ren favoritt, fordi nybakt brød smaker godt uansett.........Jeg prøvde å ta bilde av oppskriften på dette brødet, håper det er noelunde leselig! Hvis ikke, så er det bare å nevne det i kommentarfeltet, så kan inrteresserte få den skrevet ned litt bedre! Sees i morgen

3 comments:

murmel. Oslo said...

Åh, det så godt ut. Får vann i munnen jeg. Jeg har faktisk gått med planer om å bake brød en ukes tid nå, men siden det er så varmt så orker jeg ikke... Ble litt inspirert nå.
Ps: ja, det er mitt første:) Kjempe spennende.
Jeg sliter litt med interiørtema som er i dag, men skal se om jeg får til noe etterhvert. Morsomt initiativ

Kathrine said...

Mmmm...Her lukta det godt;-))
Tenker jeg svarer deg her jeg, ettersom kommentaren din i min blogg har kommet så langt ned.
Valmuesøster er greiest å kjøpe som plante. Det er en staude. Det går og ann med frø, men noen sier det er litt vanskelig. Den gule valmuesøsteren er kanskje den enkleste av dem, frør seg gjerne greit skjøl. Den hvite har jeg ikke funnet ut så mye om, har akkurat fått den i jorda.
Detter er opprinnelig en plante fra Himalaya, så den er ganske hardfør. H7 på den og H8 på den gule.

Kos deg med ferskt brød. Skulle gjerne kommet og smakt ja:D

Anonymous said...

Hei!

Kjempefin blogg!
Jeg bor på Tveitarås - koselig å lese blogg fra nærmiljøet!

Bolle-oppskriften i denne boken er KJEMPE god. Kan anbefales på det varmeste!!