Monday, June 16, 2008

Rapport fra helga!

Denne helga har bestått av rydding og vasking av huset og jobbing. Gudene skal vite at det trengtes.....Etter masse lesing og eksamenspress har huset stått for fall!
Tinius er her avbildet sovende mellom støvsugeren. Han dilter i hælene på meg hele tiden, så her er han altså helt utmattet..... :o)

5 comments:

Whoopsi Daisy said...

Jeg tror han prøver å si: TA DET MED RO, CATHRINEMOR!!!!! Nå har du fortjent en god pause, du har jobbet hardt med eksamen og lest og jobbet deg gjennom enda et år på skolen.
Tror det er en liten demonstrasjon jeg, en streikevakt rett og slett :o)

murmel. Oslo said...

Hehe, her må du ta hintet. Ro ned :) Hunden er jo helt utslitt stakar. Nydelig hund da:)

Verkstedet said...

ja, det anbefaler jeg.
herlig bilde.
synd du måtte jobbe, men nå håper jeg du har fr en stund. er helt gåen i ryggen, sitter timevis hver dag og skriver på disse pinnestolene....men nå håper jeg jeg er ferdig.
setter meg nå ned med nytt blad og tar ryddingen i morgen.
klem

Kathrine said...

Flott bilde!! Har støvsuga i dag jeg, og da fordufter katten ja. Da han var kattunge, kunne jeg støvsuge pelsen hans, og ta han med i dusjen. Men nå har han blitt gammel og sær. Eller mere normal kanskje?

På tide å kose med hunden din nå ja:-))

ChatrinesLiving said...

Hehe, så hærlig!
Lille voffsen min er også helt utmattet for tiden. Vi har hatt feriegjester i en uke nå, og er man hund kan man ikke sove... for tenk hva man kan gå glipp av!!;)

Blogging blir det ikke så masse av for tiden, sånn er det jo når det er sommer. Man har så masse annet å gjøre, og ikke minst må man jo bare benytte all sol man kan få. I nord er det ikke allverdens til sommer, men noen fine dager er det i allefall.

Ha en super ny uke!
(med masse frukt!!)
Klem fra chatrine:)