Sunday, June 8, 2008

Ukesrapport!!


Ja denne uken ble nok en fin uke!

Vi har hatt sol fra skyfri himmel, og varmen har gitt oss muligheten til å gå i lette sommerklær, barbent, og til og med bading både i sjø og på land. Jeg hadde en skikkelig vannkrig med min kjære nabo( les Karoline), men også opptil flere hyggelige kaffestunder ute i min eller hennes hage. Fredag satt jeg ute til kl 22 , på terrassen min, og koste meg med et glass vin. Lørdag feiret vi min kjære søster sin 40 års dag, men god mat og drikke, gode venner og selvsagt godt humør!! Dagen i dag har vært dorsk, men utrolig deilig å sløve på sofaen, blogge litt og hvile litt .

Dette ble min første uke med blogging hver dag, det gikk fort i vasken!! Men; det kommer ALLTID en ny uke med nye muligheter. Sees i morgen ;o)

7 comments:

Blå-hvit samlemani said...

Så koselig det appelsintreet ditt var.. Blir spennende å høre om det kommer spiselige søte appelsiner ut av det..

Jeg har kjøpt en drueranke jeg...håper på druer på terrassen....

Lille Norella said...
This comment has been removed by the author.
mali-mo said...

Ja, vi må bare nyte hver dag nå når sommeren er her, det er jo så herlig! Desverre noen regndråper og skyer her nå, men solen kommer forhåpentlig tilake.

Lille Norella said...

hei cathrine. Så kjekt at det skjer noko her inne! No er eg også igang, men då i ny utgåve :-)

Marit said...

Så trivelig at du har begynt å blogge mere,må innom litt oftere nå skjønner jeg.
Det var en veldig god idè med å ha forskjellig tema på de ulike ukedagene,kanskje jeg rett og slett må adoptere idèen din. ;-)

Ha ei fin uke *klem*

murmel. Oslo said...

Så fint appelsintre da. Jeg hadde planer om å kjøpe oliventre da jeg hadde veranda, men nå har jeg flytta og ingen veranda. Er enig at det er litt vanskelig å blogge hver eneste dag, men det med å ha tema hjelper jo litt. Jeg er også veldig glad i sommer og sol. Men, må innrømme at det har vært deilig med noen få grader mindre i dag.

Gamlå said...

Hei hei

Gleder meg til å høre om det går greit med appelsin treet ditt. Jeg har prøvd meg 2 ganger på et slik ett, men har ikke fått det til.
Ønsker deg en fin uke hilsen Gamlå