Monday, June 2, 2008

Søndagstur!

I helga har jeg vært på jobb, og har altså tilbrakt altfor fine dager innendørs. Men heldigvis fikk jeg tid til litt godvær før og/eller etter jobb. Etter en hard uke med hjemmeeksamen hadde jeg også en god del å ta igjen på den huslige fronten, så den store søndagsturen uteble. Vi bor ganske så landlig til egentlig, og ungene har mye boltreplass. Her ser dere Elias i fjellkanten utenfor huset, der han har en av sine favorittarbeidssteder.
Søndag ettermiddag reiste husbonden, Pernille og Elias på fjellet. To av klassekameratne til Pernille skulle feire bursdag på fjellet. De fisket, badet,grillet, hoppet på trampoline og var i kano. Dette kan jeg dessverre ikke legge ut bilder av, da det er masse barn som jeg ikke bare sånn uten videre kan legge ut på nett( som alle dere selvsagt skjønner!!!) Ja, dette ble altså helgens rapport ;o) Sees i morgen!


1 comment:

murmel. Oslo said...

Så deilig å være ferdig med eksamen da. Slitsomt med en hel uke tenker jeg. Men, nå kan du nyte sommerdagene til det fulle. Jeg, for min del, holder meg innendørs i varmen. Jeg hovner opp som en ballong... 12 dager til termin så det har jo sine naturlige årsaker:)