Tuesday, January 13, 2009

Dagen i dag!

Hva har så jeg gjort i dag?
Jeg har vært hjemme. Skrevet oppgave, og innimellom gjort alle andre 1000 ting som må gjøres i et hjem.........Da Ørjan kom hjem var det han som måtte lage middag(!) Hjemmelaget blomkålsuppe med hjemmebakt foccacia( den hadde jeg laget da.....)
Man koker så mange blomkål man ønsker, legger bort noe, og moser resten i kraften. Blander melk, salt pepper og klar buljong som krydder, og.......... Voila!!!


Her er Tinius tatt på fersken i å nyyyyte en ledig sofa, men det varte ikke så lenge for stakkaren!Tobias hadde nemlig andre planer! Han MÅTTE se noe viktig på TV, så den som fikk servert dagens middag i stuen var han!! ( Her snakker vi om bortskjemte tenåringer som bor på 1. klasse uten selv å vite om det!) jaja, bortbrele dem som bortbreles kan..........IKKE HVER DAG DET ER SLIK, DET KAN JEG FORSIKRE DERE OM!
Etter middag var det igjen tid for litt oppgaveskriving, og JA, jeg har klart å gjennomføre det jeg skulle i dag, og resultatet er sendt avgårde(STOLT). Imens jeg satt med Pcen gjorde Pernille leksene sine.
Og tenke dere til! Klesvask! For et bilde hæ? Alle husmødres skrekk! ( i alle fall min; DET BLIR JO ALDRI TOMT!) ALT I ALT KAN JEG VEL SI AT JEG HAR HATT EN FIN OG GANSKE NORMAL DAG. oG GODT ER DET (",)
Nå kaller nattevakten, sov godt alle sammen! Jeg skal være våken !4 comments:

Anka said...

Har også hatt fri i dag. 4 maskin vasker, støvsuging og gulvvask. Så godt å fa det gjort! Middagen så nydelig ut. Riktig god kveld.

Turid said...

Deilig middag!
Kjenner meg igjen i både det ene og det andre her ja...hehe.

Om du aldri blir ferdig med klesvasken, så ser det ut til at du får oppgaven din ferdig. Og det er jo KJEMPE!
Klem ;)
God vakt!

murmel. Oslo said...

Den middagen var så god ut og enkel også. Deler du oppskrift på focaccia?
Hehe, ungdommer skjønner nok ikke hvor godt de har det før de flytter hjemmefra....
Synes du er flink som klarer å sitte hjemme og jobbe med oppgaven din. Bra jobba!! Og du, skittentøyskurver er laget for ikke å bli tomme...Aldri tomt her heller, puh.
Ps. skal ikke starte ny blogg, men ønsker meg en annen type med flere funksjoner. Nå er jeg ikke så aktiv på bloggen så det blir nok ikke førstepri.

Kathrine said...

Oi:-) Så flink du har vært. Her blander jeg jobb og husarbeid litt vel mye. Ikke helt bra, men det er vel straffen når atelieet er her hjemme. Fordeler og ulemper med det og.

Ha en fin dag:-))