Tuesday, January 13, 2009

Reiseklubben del 2

Da var det tid for en liten oppdatering! Fredag var vi som tidligere nevnt på reiseklubb-møte! Denne gangen fikk våre kjære menn være med, og vi spiste deilige raspeballer med alt det tilbehøret man kan tenke seg. Samtalene gikk på kryss og tvers, og vi ble sittende ut i de små timer. Veldig kjekt!!
Som dere ser ; raspeballer smaker skikkelig godt! Noen foretrekker øl, andre vin, men vertinnen selv ønsket melk til denne middagen! Jaja, hver sin smak!!
Til slutt ble vi også enig om reisemål. Vi skal til Budapest. Jeg har vært der en gang før sammen med Ørjan, men det var i 2000. Det skal bli kjekt å se byen også gjennom felles "venninne-øyner"! Vi reiser i midten av april, så det er ikke så lenge til! (jubel)8 comments:

Nina said...

Hei :). Angående strikkebok. Jeg eier den ikke, jeg bare har veldig lyst på den. Men ja - boka er på engelsk, så nødvendigvis oppskriftene også. Har aldri strikket etter engelsk oppskrift før, men alt lar seg vel gjøre om viljen er tilstede :). Ha en fin dag!

BO said...

Mmmmmm så godt! Komle er best! Sjølvsagt må ein ha mjøl til denne maten, men ikkje lettmelk, sjølvsagt surmelk!!!
Nammmenamm! :-)

BO said...

Mjøl...? Nei..heheheheh..meinte MJØLK! :-)

Anette {foreldremanualen} said...

Liker den klubben din altså! ;-)
Ja, Budapest må da være utmerket for venninnetur - dere må få dere en del kroppsbehandlinger da! Det fikk ikke jeg så mye av da vi var der, litt vanskelig å gjøre slikt når man reiser med barn...

Turid said...

Det ser ut til at planleggingen er halve morroen!!! Og raspeballer er det beste jeg vet! Nam nam! (Jeg ville hatt vann til.)
Riktig god tur til BUDAPEST i april;)

JULIEK said...

Så artig med en slik reiseklubb. Har ikke vært i budapest jeg, men skal dit når jeg får mulighet. Og raspeball...det er godt det : )

Brigg said...

Så utrolig kjekt med reiseklubb!! Vi venninner har prøvd en stund å reise et sted. men vi får ikke til en hyttetur en gang. Tror kanskje å starte en klubb hvor man sparer er tingen. Lur lur ide.

Slitan med nye blafreboksen. Helt herlige:-)

Sissel said...

Hei! og takk for besøket! ;) Ja, jeg har vært i Budapest nå 2 ganger - på tannlegetur, og skal dit igjen i juni. En fantastisk by! og så billig!

Og Reiseklubb! Så gøy! - betyr det at dere er en gjeng med damer som planlegger årets tur og så drar dere? :)