Sunday, January 4, 2009

Årets feriedestinasjon!


Ja så blir det Kreta sommeren 2009! Vi skal til Caldera Village, 14 dager med sol ,sommer og varme!! ( midt i juli så skal det nok bli varmt nok ja....)
Barna har fått sett bilder, Elias vil ha nøyaktig hvor mange dager som er igjen slik at han kan telle ned, Pernille stakkar, er så redd for å fly, så hun må bearbeides......det blir nok veldig bra når vi kommer frem, det er bare så synd at flyturer ødelegger så mye for henne!!
Ørjan og jeg gleder oss til late varme dager, god mat, god vin til maten og ellers bare slaraffenliv!!
Ja så er det bare å jobbe, spare og glede seg........

10 comments:

Tove said...

Wow!!! Vi var på Kreta for tre år sidan, og budde på "søsterhotellet" som heiter Caldera Beach. Det var heilt nytt då, ligg rett på stranda og var verkeleg ein nytelse, både med omsyn til service og standard. Kunne godt ha tenkt meg attende dit!!!!! Når reiser dokke? Har de vore på Kreta før? Den veka vi var der blæs det så mykje at vi faktisk ikkje kunne bade i sjøen, i tillegg var det litt grått og kaldt nokre dagar. Det var visst eit særtilfelle, dei hadde ikkje opplevd så dårleg vèr sommarstid på Kreta nokon gong!

Cornelias Hus/Chez Nous said...

Kreta er så fint! det er godt å ha noe å glede seg til!

Fortsatt god søndag!

Anonymous said...

Kreta er alltid hyggelig, og har bodd på begge caldera hotellene med unntak av det dere skal til, deres ligger vel litt opp i høyden så vidt jeg husker? Det stemmer nok godt som Tove sier at det ofte er mye bølger, har vært der i september i 6 til 7 år nå, og det er heller unntaket at det er stille og ok å bade. Likevel, Kreta er hyggelig

Vår lille hage said...

Høres deilig ut! Vi er i planleggingsfasen, blir trolig Spania. Har vært på Kreta før, i Chania. Herlig plass!

Marit said...

Gled deg Cathrine,vi var også på Caldera Beach for noen år siden,virkelig et fint sted,men ferien hadde en liten bismak for våres del da Bjørner holdt på å bli spist opp av MYGG.Derfor vil ikke OT eller Bj. til Kreta mer...,
men mor har lyst altså.
Jeg og Einar har store planer om en liten tur nå først i Februar,blir til Budapest eller Praha tenker jeg.

Turid said...

Jeg føler virkelig med henne med flyskrekk... Men dere får nok en flott tur! klem ;)

NUSSE said...

Jeg vil være med!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Nina said...

Så fint det så ut der! Hvor gamle er dine små? Vi ser på sunwing resort alcudia på mallorca..Jeg vil gjerne ha hotell nært strand og sentrum..Så er det jo så langgrunt og fint der og.Har sett en del på kreta og,folk sier det er veldig fint der,men at sjøen er litt urolig med en del understrømmer osv?Skulle likt og visst om noen langgrunne strender... Er vanskelig og finne ut av.Jeg har også flyskrekk men tvinger meg ombord.Mitt beste tips.Masse høy musikk på ipoden som overdøver fly lydene:) det hjelper masse!

Nina said...

Det ser jo spesielt forlokkende ut i januar med sånne bilder :). Vi har feriert i Hellas de tre siste årene, hvorav ett av de på Kreta. Etter 5 dager i fjor lengta vi alle så mye hjem - selv om vi hadde det helt topp med en vennefamilie - slik at vi har konkludert med at vi er ferdig med charter og det å være borte hjemmefra i 8 dager for en god stund :). Vi har 4 dyr som det er litt kjipt å reise i fra. Vurderer faktisk noe så eksotisk som Stavanger eller Stockholm til sommeren. Eller kanskje bare Oslo på tantebesøk og Sandefjord på bestemorbesøk.

Anonymous said...

Kreta, så deilig! Om ein mnd sit me på flyet til Gran Canaria, viss ikkje ungane vert sjuke. Det går vannkoppar overalt... Elles ser eg at du får kommentarar av Tove. Ho går eg i kor med og det er ei støvandes kjekk dame her i Ørsta. Klem frå Linda
Ps. Bruker du opp alle pengane dine på store turar?? Hugs å legge av kroner til ein liten tur til Ørsta.