Friday, January 9, 2009

Reiseklubben

I kveld skal Ørjan og jeg på middag/fest hos en av mine venninder. Vi er fem jenter som har en såkalt reiseklubb, der vi treffes jevnlig og sparer kr 200 pr mnd.Hittil har vi "bare" vært i Barcelona, men til våren, forhåpentligvis, blir det tur igjen. I kveld skal vi kose oss sammen, og for første gang får mennene våres være med!
Jeg lover at jeg skal ta kamera med( selv om det er det dårligste på markedet) og så lover jeg å rapportere fra fest med bilder og tekst i morgen!
Ha en strålende kveld alle der ute (",)

5 comments:

Turid said...

Hei så kjekt!
Vi i klubben sparer også 200 hver mnd...til en eller annen tur. Vet ikke hvor neste tur går, for den blir lagt opp etter meg som ikke tør å fly. Kanskje tog til Oslo, og en eller annen konsert der...vi får se.
Kos dere på festen da;)

Anka said...

Så koselig klubb:) Ha en fin kveld og god helg.

Anette {foreldremanualen} said...

Heisann! :-)

Første gang jeg er innom bloggen din. Reiseklubb likte jeg - hvis man er heldig kan man jo komme et godt stykke på 2400 kroner! ;-)

Ellers synes jeg at det gryteunderlaget du har bilde av på siden var utrolig morsomt!

Ha en god helg! ;-)

Nina said...

hei på deg:) så koselig blogg du hadde! Jeg lurer på noen små ting,kanskje du gidder og svare:) Jeg har lyst og bli jordmor,men her i stavanger er det jo ikke det.Vet du om det går an og pendle og ha praksiser i stavanger? Tenkte kanskje du visste noe siden du går i bergen der jeg vet de har jordmorutdanningen..
Ha en fin helg:)

Ludoland said...

åh smart med reiseklubb, hørtes gøy ut. peppermyntekakaoen er veldig enkel, det er egentlig bare å lage vanlig kakao som du liker den og tilsette en bitteliten dråpe med peppermynte ekstrakt eller aroma, jeg har kjøpt på panduro hobby. Veeldig godt. Men en bitteliten dråpe er nok for flere kopper. Barcelona er høyt på min reiseliste, det virker så spennende der.